Kezdőlap      Szállítási / fizetési feltételek      Információk hevederzárakról      HiSec ajtó alkatrészek információk      Viszonteladóknak      Elérhetőségek
Kilincsek, zárbetétek, zárszerkezetek és egyéb alkatrészek
ZárGyár.hu: A HiSec biztonsági ajtó alkatrészeinek specialistája!
Termék kategóriák
Kereső
Kifejezés:
Szállítás

Minden raktárról azonnal!

Akár ingyenes kiszállítással

Hevederzár beszerelése
Aranytölgy HiSec Ajtó
Sötétmogyoró HiSec Ajtó

Hevederzárakkal kapcsolatos információk:

Hevederzárak

Mindenki a legerősebb védelmet, biztonságot szeretné otthona felett a legalacsonyabb áron. A leghatékonyabb módszer a tolvajok ellen a mechanikus és elektronikus megoldások kombinációja. A hevederzár a mechanikus védelem része a ráccsal és a biztonsági ajtóval együtt. Úgy működik, hogy az ajtó belső részén egy védő pajzsként helyezkedik el, amit a falban levő támaszok tartanak. Így megakadályozza az ajtó kifeszítésének lehetőségét, vagy a zárhoz való hozzáférést.

 

A hevederzár önmagában nem biztosít tökéletes védelmet. Viszont véd az ajtó befeszítése, betörése, fúrás vagy valamilyen savas szerrel történő behatolás ellen. Más ajtóknál, bármilyen biztonsági zárbetét legyen benne, a betörő egy kis fúrással, savazással hamar bekerülhet a lakásba. A hevederzár, akárcsak a középkori várak kapui, a falban levő záró részekkel, tökéletesen ki van támasztva, tartja az ajtót, és bármilyen feszítésnek ellen áll.

A hevederzárak fajtái:

  • Prezidium hevederzár: egyszerű szerkezetű, egy és kétszárnyú ajtókra szokták felszerelni, zárbetéte csak fúrás ellen védett. A megfelelő tervezéssel elég biztonságos.
  • Biztibuk hevederzár: masszív szerkezet, fúrás ellen védett zártbetét. Valószínűleg szerkezetének köszönhetően a legbiztonságosabb. Erősebb a külső védelem, a zárbetétet edzett acél veszi körül a cilinderzárat, így a zárhoz hozzáférni nehezen lehetséges.
  • Német hevederzár: négy méretben és két színben létezik, fel van szerelve külső és belső biztonsági réteggel.

A hevederzárak a következő cilinderzárral készítjük: vízszintes, függőleges, kereszt. Attól függően milyen helyzetben zárja le az ajtót. Mindhárom esetben hatékonyan lefogja az ajtót. Barna és fehér színben kaphatóak.

A hevederzár előnye, hogy feszítéskor a falba behelyezett pajzs veszi fel a terhelést, amíg hagyományos ajtóknál az ajtó kerete. Így stabil marad az ajtó.

Havedrzár választékunk megtekintéséhez, kattintson a képre:

Összefoglalva a mechanikus védelem fontos eleme a biztonsági ajtóval együtt. Sokkal olcsóbban megvásárolhatja, mint a drága riasztókat, és mégis magas szintű védelmet nyújt.


Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Áraink az ÁFÁ-t már tartalmazzák!

Bejelentkezés
Cseresznye HiSec Ajtó

Fehér HiSecAjtó