Kezdőlap      Szállítási / fizetési feltételek      Információk hevederzárakról      HiSec ajtó alkatrészek információk      Viszonteladóknak      Elérhetőségek
Kilincsek, zárbetétek, zárszerkezetek és egyéb alkatrészek
ZárGyár.hu: A HiSec biztonsági ajtó alkatrészeinek specialistája!
Termék kategóriák
Kereső
Kifejezés:
Szállítás

Minden raktárról azonnal!

Akár ingyenes kiszállítással

Hevederzár beszerelése
Aranytölgy HiSec Ajtó
Sötétmogyoró HiSec Ajtó

Hevederzár beszerelése:

A hevederzárak azon az elven működnek, hogy a már meglévő ajtókon, belülről a falazatra, falazatba elhelyezett ellendarabokhoz rögzítik. Így egy vagy több tengelyen stabilizálják a nyílászárót, miáltal a sima befeszítéses betörési módszer eleve kizárttá válik.

Az ajtók mechanikus védelmének talán leghatékonyabb eszköze a hevederzár. Segítségével az ajtók felfeszítése, berúgása gyakorlatilag lehetetlenné válik.

Az ék roppant egyszerű mechanikáját alkalmazva a hevederzár az ajtó belső oldalára szerelve a mellette lévő falra szerelt darabokhoz rögzítik a nyílászárónkat. Ezzel a legegyszerűbb, legelterjedtebb betörési módszerek ellen hatásos védelmet nyújt: pajszerrel felfeszíteni nem lehet, megfúrni, megpiszkálni szintén nem érdemes.

 

Hevederzárak elhelyezkedés szerint:
Vízszintes hevederzár,- Fügőleges hevederzár,- Kereszt alakú hevederzár.  • Miért jó egy hevederzár?
  • A hevederzár nagyfokú biztonságot nyújt erőszakos behatolásokkal szemben, hosszan ellenáll a feszítésnek és az ajtó leemelésének.
  • Hogy működik egy hevederzár?
    A zár keresztben belülről helyezkedik el az ajtólapon. Záráskor a nyelvek mindkét irányban kimozdulnak a zártestből, és közvetve vagy közvetlenül a falhoz rögzítik az ajtólapot.

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Áraink az ÁFÁ-t már tartalmazzák!

Bejelentkezés
Cseresznye HiSec Ajtó

Fehér HiSecAjtó